Sportverzorging

Sportverzorging bij Vovem'90

Vovem’90 zet volleyballen op een hoger niveau. Om dit mede te realiseren is het belangrijk dat binnen de vereniging aandacht is voor sportverzorging om sportblessures te voorkomen en te herstellen.
Hiervoor is Vovem‘90 een samenwerking aangegaan met fysiotherapie praktijk Fysio FM.

Binnen Vovem zal Mariëtte Snels, zorgen voor de sportverzorging.

Voor wie en wanneer kun je terecht voor eventuele  sportverzorging?

Er is voor gekozen dat de sportverzorging beschikbaar is voor elk lid van de vereniging.  Wanneer jij gebruik wilt maken van de sportverzorging of vragen hebt over een blessure of een klacht dan kunt je daarvoor bij Fysio FM terecht.

Wanneer :

  • Maandagavond van 19:00 tot 19.30 uur

Waar:

  • In de praktijk van Fysio FM in de Bosbadhal


Waarvoor kun je terecht bij Fysio FM?

In principe kun je voor elke klacht bij Fysio FM terecht, wanneer de klacht jou beperkt met volleyballen. Denk hierbij aan schouder-, elleboog-, knie- of enkelklachten. De ene klacht vraagt soms meer aandacht en tijd dan de andere. Bij een spierscheur is behandeling met sportverzorging goed mogelijk en te begeleiden. Echter, een knie of schouder blessure is al gauw gecompliceerd. Vaak is dan verder onderzoek en/of fysiotherapie nodig.  In overleg zal dan bekeken worden of de behandeling dan beter in de fysiotherapiepraktijk van Fysio FM kan plaatsvinden.

Als je een vraag hebt over een blessure, schroom niet en loop binnen in de praktijk, bereikbaar via de oranje gang van de Bosbadhal.

Mariëtte Snels
Fysio FM
0527-61 68 24
info@fysiofm.nl