Kleding en materiaal

Vovem sportkleding​

Kleding
Vovem verzorgt voor alle wedstrijdteams de aanschaf en onderhoud van wedstrijdkleding. Dit betreft wedstrijdshirts inclusief bijbehorende tas voor alle teams van Vovem’90. Afhankelijk van het team zijn er eventuele extra’s, zoals een trainingspak, sporttas en inspeelshirt.

De kledingcommissie draagt hier zorg voor en werkt samen met een externe leverancier (Strikwerda & Smit) voor aanschaf hiervan. 
Dit betekent dat aan het begin van het seizoen geïnventariseerd wordt wat er benodigd is. Aan het eind van het seizoen wordt deze kleding weer ingeleverd en nagekeken door de commissie. 

In verband met hygiëne dienen wedstrijdbroekjes door spelers/speelsters zelf aangeschaft te worden (www.vovemshop.nl). 

Om één lijn in de kleding te trekken is er binnen de club afgesproken dat gesponsorde kleding gekozen wordt uit de kledinglijn. Deze lijn is te vinden op onze eigen webshoppagina. Dit dient opgepakt te worden met de sponsorcommissie.

Op de Vovemshop zijn naast de wedstrijdkleding, ook andere leuke producten te koop, zoals truien met naam, sporttassen, bidons en sleeves. 

Heb je vragen over kleding? Dan kun je hiervoor contact opnemen met de Kledingcommissie.

Materiaal
Vovem stelt een aantal materialen ter beschikking aan de teams, dit betreffen 5 of 6 ballen en een ballentas. Voor de trainingen mag ieder team een ballenkar gebruiken. Naast de 5 of 6 Mikasa ballen mag ieder team meer ballen uit de bak met trainingsballen pakken.

Zorg dat deze na de training weer in de daarvoor bestemde bak terecht komen. Ook de eigen Mikasa ballen moeten na de training en wedstrijden weer in de ballenkooi gelegd worden.

Heb je vragen over ons materiaal? Dan kun je hiervoor contact opnemen met onze contactpersoon voor materiaalbeheer.

Vorige slide
Volgende slide