Onze sponsoren

Word sponsor van Vovem'90

Voor iedereen die houdt van (beach-)volleybal is Vovem ’90 dé vereniging in Emmeloord.
Supporters, sponsoren maar in de eerste plaats natuurlijk de sporters zelf.

Bij Vovem ’90 kunnen liefhebbers vanaf ca. 6 jaar terecht, onder begeleiding van capabele trainers en begeleiders.

Volleybal is bij uitstek dé sport voor mensen die samen willen werken, actief en alert willen sporten, sportiviteit hoog in het vaandel hebben en de sport als de kijksport waarderen!

5 V’s:

Vereniging
Alléén samen kunnen we onze hobby vormgeven. Daarom vinden we het belangrijk dat leden en hun ouders gezamenlijke verantwoordelijkheid nemen voor het wel en wee van de club. We zoeken naar individuele kwaliteiten zodat iedereen kan doen waar hij of zij zich goed bij voelt.

Vereniging zijn betekent dus meer dan alléén een inschrijfformulier invullen. We verwachten dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt. Iedereen naar eigen kunnen en niveau. Dat begint al bij de jeugd!

Vitaal en Veilig
Vovem’90 vindt het belangrijk dat iedereen zich veilig voelt binnen de vereniging.

We werken met goede begeleiders en trainers bij de teams en die tevens oog hebben voor behoeftes van de teamleden. Er is ruimte voor prestatief sporten, maar ook voor de recreatieve sporter hebben we een plaats. Altijd staat de gastvrijheid en veiligheid voorop. Voor iedereen is een plaats, mits je je kunt vinden in de uitgangpunten van de vereniging: respect en veiligheid.

We beschikken over een hoogwaardige sporthal die voldoet aan hoge normen. Hierdoor is de blessuregevoeligheid laag. Leden die ondanks dit toch met blessures te maken krijgen kunnen we via goede contacten met sportbewegingsadviseurs laten begeleiden zodat deze weer snel kunnen sporten.

Velden
Naast de zaalsport beschikt de vereniging over een commissie die het beachsportveld beheert. Hierdoor kunnen we onze leden, maar ook andere geïnteresseerden in de beachsport, een jaarrond sport aanbieden.

Verbinden
We zoeken de verbinding met onze partners. De volleybalbond is hierin een belangrijke partner. We maken gebruik van de ondersteuning die zij bieden. Ook met de gemeente Noordoostpolder onderhouden we een warme band. We hebben elkaar nodig. Wij bieden mogelijkheden om maatschappelijke thema’s in te vullen. Momenteel  onderzoeken we de mogelijkheden om volleybal aan te bieden aan mensen met een beperking.

Naast deze twee belangrijke partners zoeken we ook de samenwerking met het bedrijfsleven. Wij zien deze samenwerking als een win-win waarbij wij een bijdrage leveren aan het woon- en werkklimaat in de Noordoostpolder. We bieden het bedrijfsleven een platform om de ondernemingen te profileren.

Mogen wij ook met jou als sponsor van onze vereniging het gesprek aangaan?! Neem dan contact op via sponsorcommissie@vovem.nl of via mobiel nummer: 06-10744975.

Bordsponsoren

Onderstaande bedrijven ondersteunen Vovem als bordsponsor. Zij maken het mogelijk dat wij kunnen volleyballen. Neem gerust een kijkje op hun website. Door op het logo van de sponsor te drukken, word je automatisch doorgestuurd naar de website van de betreffende sponsor. 

Kledingsponsoren

Onderstaande bedrijven zorgen ervoor dat wij er zo fantastisch bij lopen. Neem gerust een kijkje op hun website. Door op het logo van de sponsor te drukken, word je automatisch doorgestuurd naar de website van de betreffende sponsor. 

Naturasponsoren

Onderstaande bedrijven leveren diensten aan ons. Neem gerust een kijkje op hun website. Door op het logo van de sponsor te drukken, word je automatisch doorgestuurd naar de website van de betreffende sponsor. 

Wilt u ook sponsor worden?

Hier zijn wij u ontzettend dankbaar voor! Neem contact op met onze sponsorcommissie.

Social media

Blijf van alles op de hoogte via onze social media kanalen

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van al ons laatste nieuws. Wij delen hier de aankomende evenementen, nieuws en overige leuke dingen.