Donatie van Tafelronde49

Het G volleybalteam heeft een donatie gekregen van Tafelronde49. Met de verkoop van tafelaardappelen heeft deze groep mannen afgelopen najaar geld ingezameld. Dit bedrag hebben zij gedoneerd aan 10 Uniek Sporten verenigingen in de polder, waaronder ons G volleybalteam. Op donderdag 15 februari was er een feestelijke uitreiking in de Bosbadhal met muziek van de Flevo Brass Slag (ook zij kregen een donatie) en lekkere hapjes.

Wij hebben met 2 meiden uit het team de cheque van maar liefst € 490,- in ontvangst genomen. We denken erover om dit bedrag besteden aan extra materialen voor de trainingen, promotie om meer leden te werven en misschien een extra activiteit voor dit team.

Laatste Nieuwsberichten

Donatie van Tafelronde49

Het G volleybalteam heeft een donatie gekregen van Tafelronde49. Met de verkoop van tafelaardappelen heeft deze groep mannen afgelopen najaar geld ingezameld. Dit bedrag hebben

Read More »

Eindejaarstoernooi

Er waren veel blije gezichten te zien in de Bosbadhal op vrijdag 29 december tijdens het Vovem ’90 eindejaarstoernooi. 21 teams deden mee, dat zijn

Read More »

MC1 opnieuw kampioen

Onze meiden van MC1 zijn dit seizoen voor de tweede keer kampioen geworden. Zowel de eerste helft als de tweede helft wisten zij o.l.v. Wim

Read More »