Poiesz Jeugd Sponsor Actie, winst voor onze club

Stad, dorp, wijk… Overal in het Noorden wordt wel iets sportiefs, muzikaals of cultureels gedaan. Het brengt mensen – al generaties lang – bij elkaar. Het vermaakt, verbroedert en verbindt. Belangrijk dus om te steunen, zodat ook de opvolgers van Noordelijke toppers zoals Sven Kramer, Arjen Robben en Epke Zonderland een kans krijgen om ontdekt – en ‘groot’ – te worden.

Het doet Poiesz een groot plezier dat zij ook in 2022 de Jeugd Sponsor Actie kunnen organiseren. Want zij zien dit als iets doen voor de maatschappij in het Noorden waarvan Poiesz zelf deel van uitmaakt. Immers, ook de mensen die bij Poiesz werken zijn actief in het club- en verenigingsleven. Poiesz helpt dan ook graag een handje met het vervullen van de wensen die er op het lijstje van de club of vereniging voor de jeugd staan. Dus doe mee, want iedereen wint.

Profiteer van al het Jeugd Sponsor voordeel en stop tegelijkertijd zoveel mogelijk munten in de koker van onze club. Want hoe meer munten we verzamelen, des te hoger is het sponsorbedrag dat onze club aan het einde van de actie ontvangt.

De 17e Jeugd Sponsor Actie loopt van 14 februari t/m 10 april 2022.

Wij doen mee bij de Poiesz Supermarkt in Emmelhage.

Mogen we ook weer op jullie steun rekenen? Alvast bedankt!!

Laatste Nieuwsberichten

Trainer gezocht voor JC1

De jongens van JC1 zoeken een trainer! Trainingsdagen:Woensdag 17:30 – 19:00 uurVrijdag 18:00 – 19:30 Lijkt je dit wat en wil je deze leuke groep

Read More »